Medlemsniveau

Du har valgt medlemskabet True North medlemskab.

Prisen for medlemskabet er DKK 0,00.

Har du en rabatkode? Klik her for at indtaste din rabatkode.


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Vilkår & betingelser

I True North 579 modtages Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express.

Særlige kriterier for betalingskort Maestro Det er IKKE muligt at tilbyde abonnementsbetaling på Maestro kort.
Visa Electron Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader e-commerce transaktioner. Selvom kortet kan benyttes til e-commerce transaktioner, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Elektron kort, som har mulighed for abonnementsbetaling og henviser til kortudsteder (banken).

§1 Medlemskab
Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan True North 579 forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til True North 579.

§2 Medlemsbetingelser
True North 579 kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. Sådanne vil blive varslet via e-mail senest 45 dage før de træder i kraft.

§3 Varighed/Medlemskab
Ved Stripe-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4.

§4 Opsigelse
Opsigelsesfrist for medlemskab er løbende måned. Opsigelse af abonnement skal ske via hjemmesiden under den personlige Medlemskonto.

§5 Prisændringer
True North 579 forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

§6 Fortrydelsesret
Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

§7 Kvittering
Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§8 Kriterier for abonnementstræk
Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme overens med Stripes kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.

§9 Opdatering af kortdata
Kortdata kan opdateres under din profil. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan True North 579 uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.